En klassisk opskrift på en simpel, rig og cremet italiensk dessert, som er let at lave til mange. Hvis der er brug for et større kalorieindtag, er det muligt at erstatte mælk med fløde. Der kan bruges 1 tsk. almindelig vaniljesukker som erstatning for vaniljestang.
Bland de frosne bær med sukker, og lad det trække til sukkeret er smeltet.
Kog op og rør op med Tapioka stivelse opløst i vand. Bland saft og bær og opbevar på køl.
Del vaniljestangen og skrap vaniljekornene ud (vaniljestangen kan erstattes af 1 tsk. vaniljesukker).
Kog Knorr Piske 31%, mælk, vaniljestang + korn, sukker og tonkabønner op. Lad det trække i 30 minutter.
Fjern vaniljestang og tonkabønner og pisk Knorr Texture i væsken.
Fordel i passende skåle.
Opbevares på køl indtil panna cottaen er størknet, cirka fire timer.
Garner panna cottaen med havtorn.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.